Verbeteren gewasbedekking

De kwaliteit van de gewasbedekking is afhankelijk van verschillende factoren. Om de gewasbedekking te kunnen verbeteren is het van belang de oorzaak van het probleem te vinden. Lijkt de verminderde gewasbedekking door de bodemstructuur te komen? Ga dan aan de slag met het verbeteren van de structuur. Lijkt het probleem te komen doordat de beworteling niet optimaal is? Pak dan de beworteling aan. Hieronder staan verschillende thema’s die bijdragen aan de gewasbedekking. Klik verder voor meer informatie bij een van de thema’s!

Beworteling

Een goede beworteling draagt bij aan het verbeteren van de gewasbedekking. Wil je de beworteling verbeteren? Leer hier meer over via de link hieronder!

Lees meer over Beworteling

Bodemstructuur

De bodemstructuur is een cruciale factor die ook van invloed is op de gewasbedekking. Wil je aan de slag met de bodemstructuur? Lees hier meer over via de link hieronder!

Lees meer over Bodemstructuur

Waterhuishouding

Speelt het vermoeden dat de waterhuishouding niet op orde is? Ook deze factor kan er voor zorgen dat de gewasbedekking niet optimaal is. Lees meer over waterhuishouding via de link hieronder!

Lees meer over Waterhuishouding

Groenbemesters

Groenbemesters spelen een rol in het behouden van een goede bodemkwaliteit. Benieuwd wat ze voor de gewasbedekking kunnen doen? Lees meer over groenbemesters via de link hieronder!

Lees meer over Groenbemesters